Mistä Hennaksi tulee? | Hennaksi

Hennaksi aiheuttaa kummastusta. Olen saanut useammalta ystävältäni palautetta nimestäni. ”Mistä Hennaksi tulee?” ”Miksi valitsit juuri tuon nimen?” 

Äidinkielemme osaajille se aukeaa todella helposti. -ksi-päätehän kuuluu translatiiville, joka löytyy meille jokaiselle rakkaista sijamuodoistamme. Translatiivihan tarkoittaa, miksi tai millaiseksi joku tai jokin tulee tai muuttuu. Ajattele nyt sanaa Hennaksi. Mistä Hennaksi tulee? Mitä mielikuvia se aiheuttaa nyt?

Syvä rakkaus päätteiden sekä liitteiden maailmaan syntyi Oulun yliopiston Suomen kielen laitoksella. Kun sain opiskelupaikan, sain myös tunnukset yliopistolle. Kiitos tyttönimeni, sähköpostitunnukseni oli hennasi, Nauroimme ystäviemme kanssa aina sille, että allekirjoitan sähköpostin aina niin henkilökohtaisesti eli on ilo saada sähköpostia minulta. Se tuntuu niin henkilökohtaiselta, lämpimältä sekä vastaanottaja kokee itsensä aina tärkeäksi. Niinpä minä olin aina Hennasi.

Sisällöntuottaja, copywriter ja punakynäpaholainen

Kun sosiaalisen median villitys syntyi, ja Instagram odotti, halusin erottautua. Valitsin kyseisen nimen (Hennaksi) Instagram-tunnukseksi, koska Instagramin kauttahan kuvaamme maailmaa ja asioita ympärillämme tai itsessämme. Siksi ajattelin, että millaiseksi maailma muuttuu, kun lisään oman kauhani siihen albumiin. Hennaksi maailma näyttää tältä? Hennaksi maailma kuulostaa mielenkiintoisemmalta. Se on muutos, tulos. Siihen on lisätty jotain persoonallista, kuunneltu asiakkaan toiveita ja edetty sen mukaan. Hennaksi on myös tapa ilmaista asioita: ”Sano se suomeksi.” ”Hennaksi se kuulostaa mielenkiintoisemmalta.”

Siitä siis se ajatus sitten lähti. Sisällöntuottaminen on mielekästä puuhaa, jota haluan tehdä enemmän. En ole valmis koskaan, vaan haluan oppia lisää ja lisää koko ajan. Kurkkaa portfoliosta muutama työnäyte, mitä olen tehnyt. Ehkä saat sieltä innostusta, miten voi olla avuksi sinulle.

Miksi sinä haluat muuttua? Millaiseksi sinä haluat, että sinut mielletään? Hennaksi voin saada aikaan juuri sen positiivisen muutoksen.


Henna Eklund | Sisällöntuottaja ja viestinnän ammattilainen

Blogitekstin kirjoitti punakynäpaholainen, digitaalisen viestinnän osaaja

Henna Eklund | Hennaksi paljon sanottavaa

Moniosaajat ovat tulevaisuutta. Olen kirjoittaja, copywriter sekä punakynäpaholainen. Minulla on graafista silmää sekä teknistä taitoa. Olen viestinnän moniosaaja ja ”ikiharjoittelija” eli nälkäni oppia lisää markkinointiviestintää sekä digitaalista viestintää ei lopu koskaan. En suostu vain pintapuolisten asioiden hallintaan, koska teen enemmän. Haluan olla hyödyksi Sinulle mahdollisimman monin tavoin. Nämä kirjoittamani blogit ovat yksi tapani toimia niin.

Ota yhteyttä