Palautteen merkitys | Hennaksi

Silja Muoto

Palautteen merkitys | Hennaksi

Kun ulos katsoo, ei välttämättä tunnu siltä, että kevät olisi tulossa lähiaikoina. Luonto viestii ja tuottaa sisältöä aivan vuodenaikaan sopimattomalla tavalla. Lunta sataa enemmän kuin tarpeeksi tämän vuodenajan tarpeisiin. Toivon, että uusi lumi on vanhan surma, vaikka vanhaa lunta ei nyt enää niin hirveästi ollutkaan. Hyytävää ja märkää, ärh! Ehkä se loppuu ja pian voimme nauttia keväästä – ja viestiä tavallamme eli valittaa lämpimästä.

Olen kirjoittanut paljon blogiini palautteesta ja sen kautta palautteen kautta kehittymisestä. Nyt voin ilolla kertoa saamastani palautteesta ja viesteistä. Varsinkin tällä viikolla innostuin eräästä palautteesta, jonka sain. Sain viikolla ihanaa postia asiakkaaltani fysioterapeutti Harri Karvoselta. Hän halusi antaa minulle palautteen eli kehuja, joita saisin käyttää sivuillani. Nämä ovat ehkä sitä arvokkainta omaisuutta, mitä tällainen pientuottaja voi saada.

 

”Arkeni on helpottunut huomattavasti, kun pystyn keskittämään energian omaan osaamisalueeseeni. Apuna on henkilö, joka hoitaa asioita, jotka eivät kuuluu omiin vahvuuksiini. Hennalla on loistavia ideoita ja ammattitaitoinen toteutus! Alkukartoitukselle iso plussa ja jokainen tehty julkaisu somessa on tuonut hienosti lisää näkyvyyttä, seuraajia/tykkääjiä ja niiden kautta myös oma brändi on alkanut rakentua. 5/5!”

Olen oikeastaan mielelläni tehnyt Harrin kanssa hommia, koska hän on niin innostava ja positiivinen ihminen. Työmme on sujunut hyvin yksiin ja mielelläni suunnittelen kaikkea mukavaa hänelle tulevina viikkoina. Vaikka joskus verkkosivut ja sisällöt eivät alkuaikoina lähteneetkään niin lentoon kuin olisin toivonut, opin näistä projekteista paljon. Nämä pitävät mielen lämpimänä tulevina vuosina.

Tämän lisäksi positiivista viestintää on satanut myös ystäviltäni. He ovat kokeneet toimintani rohkeana, innostavana ja inspiroivana. Olen iloinen, koska mielelläni sellaista imagoa haluankin viestiä. Brändini rakentaminen on vielä kesken, mutta toivottavasti pian sen saan oikeisiin väreihinsä. Olen pohtinut, millainen haluan olla. Haluan levittää positiivisuutta, osaamistani ja näkökulmiani viesteissä. Miten teen sen parhaiten? Lueskelenkin tämän takia parhaillani Katleena Kortesuon kirjaa Tee itsestäsi brändi. Katsotaan, mitä siitä tulee. Toivottavasti innolla jäätte kuulostelemaan ja seuraamaan.

Nyt tulevana perjantaina julkaisen viimein hauska ja kevään teemaan sopivan Silja Muodon -palstan. Hän esittelee parisuhde- ja kielivinkkejä 10 kirjeen pakettina jokaiselle. Kirjeen voi tilata uutiskirjeenä. Kirjeitä ei tule kuin kerran viikossa, ja vain se 10 kappaletta yhteensä eli 10 viikon ajan. Siinä on mukavaa ajanvietettä perjantai-iltapäivään. Mitä haittaakaan siitä on?

Henna Eklund | Sisällöntuottaja ja viestinnän ammattilainen (Oulu, Finland)
Hennaksi tuottaa luovaa ja osuvaa sisältöä jokaisen tarpeisiin. Ala kuin ala, ei ole ongelma. Hennaksi maailma kuulostaa vain hurjan paljon mielenkiintoisemmalta.