Ajatuksia alkutaipaleelta | Hennaksi

Ajatuksia alkutaipaleelta | Hennaksi

Kun ulos katsoo, ei välttämättä tunnu siltä, että kevät olisi tulossa lähiaikoina. Luonto viestii ja tuottaa sisältöä aivan vuodenaikaan sopimattomalla tavalla. Lunta sataa enemmän kuin tarpeeksi tämän vuodenajan tarpeisiin. Toivon, että uusi lumi on vanhan surma, vaikka vanhaa lunta ei nyt enää niin hirveästi ollutkaan. Hyytävää ja märkää, ärh! Ehkä se loppuu ja pian voimme nauttia keväästä – ja viestiä tavallamme eli valittaa lämpimästä.

Olen kirjoittanut paljon blogiini palautteesta ja sen kautta kehittämisestä. Nyt voin ilolla kertoa saamastani palautteesta ja viesteistä.

Sain viikolla ihanaa postia eräältä asiakkaaltani – Fysioterapeutti Harri Karvoselta. Hän halusi antaa minulle kehuja, joita saisin käyttää sivuillani. Nämä ovat ehkä sitä arvokkainta omaisuutta, mitä tällainen pientuottaja voi saada.

”Arkeni on helpottunut huomattavasti, kun pystyn keskittämään energian omaan osaamisalueeseeni. Apuna on henkilö, joka hoitaa asioita, jotka eivät kuuluu omiin vahvuuksiini. Hennalla on loistavia ideoita ja ammattitaitoinen toteutus! Alkukartoitukselle iso plussa ja jokainen tehty julkaisu somessa on tuonut hienosti lisää näkyvyyttä, seuraajia/tykkääjiä ja niiden kautta myös oma brändi on alkanut rakentua. 5/5!”

Olen oikeastaan mielelläni tehnyt Harrin kanssa hommia, koska hän on niin innustuva ja positiivinen ihminen. Työmme on sujunut hyvin yksiin ja mielelläni suunnittelen kaikkea mukavaa hänelle tulevina viikkoina. Seurailkaahan siis Harrin sivuja ja tutustukaa hänen erinomaisiin palveluihinsa. Siellä saattaa olla pian jotain kivaa esim. äitienpäivälle.

Tämän lisäksi positiivista viestintää on satanut myös ystäviltäni. He ovat kokeneet toimintani rohkeana, innostavana ja inspiroivana. Olen iloinen, koska mielelläni sellaista imagoa haluankin viestiä. Brändini rakentaminen on vielä kesken, mutta toivottavasti pian sen saan oikeisiin väreihinsä. Olen pohtinut, millainen haluan olla. Haluan levittää positiivisuutta, osaamistani ja näkökulmiani viesteissä. Miten teen sen parhaiten? Lueskelenkin tämän takia parhaillani Katleena Kortesuon kirjaa Tee itsestäsi brändi. Katsotaan, mitä siitä tulee. Toivottavasti innolla jäätte kuulostelemaan ja seuraamaan.

Nyt tulevana perjantaina julkaisen viimein hauska ja kevään teemaan sopivan Silja Muodon -palstan. Hän esittelee parisuhde- ja kielivinkkejä 10 kirjeen pakettina jokaiselle. Kirjeen voi tilata uutiskirjeenä. Kirjeitä ei tule kuin kerran viikossa, ja vain se 10 kappaletta yhteensä eli 10 viikon ajan. Siinä on mukavaa ajanvietettä perjantai-iltapäivään. Tilaa sinäkin omasi, koska takaan, että et pety. Mitä haittaakaan siitä on?

Lue aiheesta lisää: