Hei kuntavaaliehdokkaat! Haluan auttaa! | Hennaksi

Hei kuntavaaliehdokkaat! Haluan auttaa! | Hennaksi

Innostuin Katleena Kortesuon vinkeistä kuntavaaliehdokkaille. (Joo! Tiedän! Minusta on tullut aika kova Katleena Kortesuo -fani.) Siitä poikikin seuraavanlainen ajatus: viestintäapu ehdokkaille! Kyllähän ehdokkaat saavat hankkia ulkopuoliselta viestintäavunkin? 

Oletko ehdokas, joka kamppailee viestintänsä kanssa? Et oikein tiedä, mitä sanoisit, miten sanoisit ja milloin sanoisit? Sinulla on mielipiteitä, mutta et oikein tiedä, miten tavoittaisit kohdeyleisösi? Haluatko apua? Haluatko vinkkejä? Haluatko, että joku auttaisi tekstiesi tai viestiesi kanssa – katsoisi ne etukäteen tai muokkaisi ne iskevämmiksi? Löytäisi sinulle oikeat kanavat tavoittaa yleisösi?

Täällä olisi nainen, joka haluaisi auttaa. Haluan vain, että viestisi tulee toimitetuksi ja siten, että kannattajasi haluavat ne lukea. Usein puhetyöhön tottuneet ihmiset eivät välttämättä hallitse kirjallista ulostuontia yhtä hyvin. Työ tökkää siihen, että sanottavaa olisi paljon, miten kirjoitan sen? Miten aloitan iskevästi? Miten lopetan tekstini? Mikä olisi mottosi tai ajatelmasi, jonka haluaisit jättää elämään?

Minulla olisi muutama vinkki. Pientä palkkaa vastaan autan mielelläni sinua. Ota yhteyttä ja keskustellaan? 

Henna Eklund | Sisällöntuottaja ja viestinnän ammattilainen (Oulu, Finland)
Hennaksi tuottaa luovaa ja osuvaa sisältöä jokaisen tarpeisiin. Ala kuin ala, ei ole ongelma. Hennaksi maailma kuulostaa vain hurjan paljon mielenkiintoisemmalta.