Mistä Hennaksi tulee? | Hennaksi

Mistä Hennaksi tulee? | Hennaksi

Hennaksi aiheuttaa kummastusta. Olen saanut useammalta ystävältäni palautetta nimestäni. ”Mistä Hennaksi tulee?” ”Miksi valitsit juuri tuon nimen?” 

Äidinkielemme osaajille se aukeaa todella helposti. -ksi-päätehän kuuluu translatiiville, joka löytyy meille jokaiselle rakkaista sijamuodoistamme. Translatiivihan tarkoittaa, miksi tai millaiseksi joku tai jokin tulee tai muuttuu. Ajattele nyt sanaa Hennaksi. Mistä Hennaksi tulee? Mitä mielikuvia se aiheuttaa nyt?

Valitsin kyseisen nimen (Hennaksi) Instagram-tunnukseksi kauan aikaa sitten. Instagramin kauttahan kuvaamme maailmaa ja asioita ympärillämme tai itsessämme. Siksi ajattelin, että millaiseksi maailma muuttuu, kun lisään oman kauhani siihen albumiin. Hennaksi maailma näyttää tältä?

Hennaksi maailma kuulostaa mielenkiintoisemmalta. Se on muutos, tulos. Siihen on lisätty jotain persoonallista, kuunneltu asiakkaan toiveita ja edetty sen mukaan. Hennaksi on myös tapa ilmaista asioita: ”Sano se suomeksi.” ”Hennaksi se kuulostaa mielenkiintoisemmalta.”

Siitä siis se ajatus sitten lähti. Sisällöntuottaminen on mielekästä puuhaa, jota haluan tehdä enemmän. En ole valmis koskaan, vaan haluan oppia lisää ja lisää koko ajan.

Miksi sinä haluat muuttua? Millaiseksi sinä haluat, että sinut mielletään? Hennaksi voin saada aikaan juuri sen positiivisen muutoksen.
Henna Eklund | Sisällöntuottaja ja viestinnän ammattilainen (Oulu, Finland)
Hennaksi tuottaa luovaa ja osuvaa sisältöä jokaisen tarpeisiin. Ala kuin ala, ei ole ongelma. Hennaksi maailma kuulostaa vain hurjan paljon mielenkiintoisemmalta.