Moniosaajat ovat tulevaisuutta | Hennaksi

Moniosaajat ovat tulevaisuutta | Hennaksi

Luin aamukahvin lomassa mielenkiintoisen artikkelin sekä-että-ihmisistä. Tarina kosketti, koska taustalla on melkein samansuuntainen tarina – ensin opiskelin opettajaksi, lapsuusajan lempiammattiini, mutta sitten taitotasoni kasvoi suuremmaksi kuin ammatti ja se ei enää riittänyt. Aluksi ajattelin, että opiskelen lisää taitoa ja tietoa, jotta voin toimia laajemmin, mutta valitettavasti ympäristöt, joissa toimin, eivät sallineet sellaista. Täytyy tosin kiittää ensimmäistä oikeaa työpaikkaani kaikista niistä mahdollisuuksista ja toisaalta myös siitä, että sain kehittää työssäni taitojani monipuolisesti ja sillä silmällä, mihin minulla oli mielenkiintoa. Ehkä ilman niitä kokeiluja en olisi huomannut kaikkea sitä potentiaalia, mitä minussa on.

Sinut muistetaan sellaisena kuin olet ensivaikutelman joskus tehnyt.

Kärsin hieman myös tuosta ensivaikutelmasta eli kerran opettaja, aina opettaja. Haluan olla muuta! Haluan näyttää sen intoni työskennellä sisällöntuottamisen parissa ja nimenomaan antaa tietotaitoni käyttöön niille ihmisille, jotka sitä taitoa tarvitsevat, koska välttämättä taidot tai aika eivät riitä sen 100 % tekemiseen. Haluan myydä ammattitaitoani sillä saralla.

Monipuolisesti kokeneita ja näkeviä ihmisiä tarvitaan.

Allekirjoitan tämän lausahduksen. Olen erittäin monipuolinen osaaja, jolla on silmää. En ajattele asiaa vain yhdeltä kannalta, vaan osaan ottaa huomioon erilaiset näkökulmat monipuolisesti. Ajattelen niin yrittäjän kuin asiakkaankin näkökulmasta.

Työyhteisöjen monimuotoisuus lisääntyy koko ajan. Monimuotoisuuden pienin yksikkö on yksi ihminen, yksi moniosaaja. Heitä on ympärillämme enemmän kuin tiedostamme.

Täällä olisi yksi. Kokeillaanko?

Kiitos ParempiBisnes.fi-sivustolle artikkelista.