Hennaksi | Henna Eklund Yksittäiset kirjoitustyöt | Hennaksi

Kirjoitustöitä erilaisiin tarpeisiin | Hennaksi Yksittäiset kirjoitustyöt

Lisätietoja

 

kirjoittaminen  |  sisällöntuottaja  |  yhteistyöprojektit | alihankinta


 

”Hyvä kirjoittaja huomataan” sanoi aikoinaan oma äidinkielenopettajani. Kun hän kysyi, kuka lukee kirjoja, nostin innokkaana käden pystyyn. Meitä oli luokassa muutama. Opettaja katsoi meitä, ja sanoi lopuksi iloisesti naurahtaen: ”Sen huomaa.” Parhaimmat projektit syntyvät yhdessä. Sen olen huomannut. Yrittäjäurallani olen päässyt tekemään toisille yrityksille tekstejä alihankintana. Ne ovat tuoneet tähän elämään juuri sitä positiivista vaihtelua, mitä jokainen kaipaa.

 

Teen useita yksittäisiä kirjoitustöitä vuodessa. Osa liittyy matkailuun, toiset yritysten tarjoamiin palveluihin. Kirjoitin eräästä yhteistyöprojektistani blogipostauksen, missä kuvailin osin tarkastikin sen, mitä olin tämän yrityksen kanssa tehnyt ja saanut aikaiseksi. Rakensin viime talvena yhdessä mainostoimisto Greystonen kanssa Rokua Geopark -taulut. Niitä tehtiin alueella keskeisimmille kohdille ja voin sanoa, että olen tuottanut jokaiseen niistä suomenkielisen materiaalin. Tuo oli iso projekti minulle silloin. Ihastuin tuohon mainostoimiston tyyliin tehdä ja tuottaa laadukasta grafiikkaa, jota sain täydentää omalla tekstilläni. Antaa sille ns. syvyyttä ja liitetyille kuville eloa sekä tarinoita. Tuollaisissa tauluissa tietoa pitää olla riittävästi, mutta sopivasti. Rakentelin aika valtavia kokonaisuuksia joihinkin, joista oli taustatietoakin valtavasti. Valitettavasti kaikki tieto ei mahtunut tauluihin, ja niitä oli karsittava. Päätin silloin, että karsin kokoon kaiken mahdollisen, ja rakennan niistä sopivat kokonaisuudet, joita voi helposti sitten tiivistää toimivaksi kokonaisuudeksi.

 

Näitä toivoisin niin lisää ihan niiden mielenkiintoisuuden vuoksi.

 

Olen tehnyt mm. seuraavat julkaisut:

  • – Rokua Geopark -alueen opastetaulut keskeisissä kohteissa

 

 

Haluatko, että minä autan sinua tuottamaan julkaisun matkailu- tai yrityskäyttöön?

Kaipaatko apua kirjoittamisessa?

Ota yhteyttä!

 

 

Takaisin
© 2019 Hennaksi | Henna Eklund All Rights Reserved. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja- ja rekisteriseloste + jotain evästeistä.