Hennaksi | Henna Eklund Suunniteltu sisältö koukuttaa | Hennaksi

Suunniteltu sisältö koukuttaa | Hennaksi Sisällöntuottaminen

Mitä palvelu sisältää?

 

sisällöntuottaja  |  sisällöntuottaminen  |  sisällöissä koukussa


 

Mitä sisällöntuottaja tekee? Millä tavalla sisällöntuottaja auttaa yritystä? Miksi sisällöntuottaja kannattaa hankkia yrityksen ulkopuolelta? Nämä ovat yleensä tyypillisimmät kysymykset, joihin törmään.  

 

Sisällöntuottaja tuottaa kirjallista sisältöä yrityksen erilaisiin tarpeisiin. Yleensä julkaisualustoja ovat verkkosivut, digitaaliset mainokset, erilaiset uutiskirjeet ja automaatiot, lehti-ilmoitukset sekä esitteet. Yleensä sisällöntuottajalla on ainakin kieli hallussa eli pisteet ja pilkut sekä yhdyssanat pysyvät oikeassa muodossa. En voi sanoa, että olisin alasi asiantuntija ja tekijä, mutta työtäni on selvittää ja hahmottaa, mikä on yrityksesi perusidea. Kun se on selvillä, tuon sen esiin kaikissa tuottamissani sisällöissä.

 

Hennaksi sisällöntuottaminen on pikemminkin sisältöjen virkistäjä -palvelua. Kun tutustun toimintaasi ja kaikkeen siihen liittyvään, saan nopeasti selville, kenet haluat tavoittaa. Näin tuon viesteissä esiin sinun vahvuutesi sekä tiedän tavat, joilla erotut massasta. Osaan auttaa sinua nousemaan esiin merkityksellisen sisällön voimin. Kun vuorovaikutus toimii sisällöntuottajan ja yrittäjän välillä vain taivas on rajana. Toimivilla sisällöillä yrityksesi tulee näkyväksi ja saat asiakkaasi seuraamaan ja odottamaan sinulta lisää.

 

Erityisosaamistani ovat vetävät viestisisällöt ja tekstitaiturointi. Suunnittelen sisällöt niin, että ne tuovat yrityksesi ydintoiminnan helposti lähestyttäväksi – selkokielistän yleensä vahvan ammattislangin ja selostan ne auki asiakkaallesi. Hallitsen monipuolisesti erilaiset digitaaliset viestintätavat – mm. sosiaalisen median julkaisut, kampanjapostit, tapahtumaviestinnän sekä muun verkkoviestinnän. Tarjoan sisällöntuottamispalvelua, mitä yrityksesi kaipaa tavallisen somettamisen oheen. Kutsun sitä sitouttavaksi sisällöksi, koska se on suunniteltu kokonaisuus, joka tuo esiin ammattitaitosi. Se ei tarkoita, että minä sometan Sinun saappaissa. Haluan olla avustamassa ja luomassa kanssasi yksilöllisen sisältökartan, jonka toteuttamisessa autan sinua, mutta jätän viimeisen silauksen Sinulle.

 

Olen tehnyt mm. seuraavat sisällönvirkistykset:

Marjo Juujärvi:

  • – Hän aloitti uutena kiinteistönvälittäjänä Oulussa, avustin häntä löytämään äänensä: verkkosivujen tekstit, FB, IG ja asuntoilmoitukset.

SuperLED.fi

  • – Olen apuna monenmoisessa sisällöntuotannossa ja projektissa monikanavaisesti – FB, IG jne. Lisäksi olen apuna uutiskirjeiden sisällöissä.

Annukka Lankila

  • – Pia’s Lex Oy kaipasi hieman ns. kasvojenkohotusta verkkosivujen teksteihin. Stilisoin ja tein niistä asiakkaalle helpommin lähestyttävät.

Perintä Ravaska

  • – Olin apuna verkkosivujen kasvojenkohotuksessa.

 

 


Hennasta on suuri apu. Hän osaa pukea sanoiksi sen, mitä ajattelen. Lisäksi Henna osaa ohjeistaa minua oikeaan suuntaan. Minulla on oma visio päässäni, ja haluan tehdä tästä yrityksestä näköiseni. Uskon, että pitää löytää ihminen, jonka kanssa on samalla tasolla.

Marjo Juujärvi, Juujärvi LKV –


 

 

Haluatko, että minä autan sinua luomaan sitouttavaa sisältöä?

Kaipaatko apua some- tai verkkosivujen sisältöjen tuottamisessa?

Ota yhteyttä!

 

 

OTA YHTEYTTÄ!
© 2019 Hennaksi | Henna Eklund All Rights Reserved. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja- ja rekisteriseloste + jotain evästeistä.