Sisällöntuottaja sosiaaliseen mediaan | Hennaksi Digitaalinen viestintä Sisällöntuottaja

Mitä palvelu pitää sisällään?

Hennaksi – Digitaalisten sisältöjen tuottaja kaikkiin viestinnällisiin tarpeisiisi – yritysviestintä on päälajini.

Olen tekstiammattilainen, sisällöntuottajana kultaa, tarinallistaminen ruhtinatar. Erityisosaamistani ovat vetävät viestisisällöt ja tekstitaiturointi. Tarinallistan yrityksesi ydintoiminnan helposti lähestyttäväksi. Hallitsen monipuolisesti erilaiset digitaaliset viestintätavat – mm. sosiaalisen median julkaisut, sisältömarkkinoinnin, yritystarinat, blogit, tuoteselosteet, uutiskirjeet, mainostekstit, lehdistötiedotteet, kampanjapostit, tapahtumaviestinnän sekä muun verkkoviestinnän.

Taitoni ovat laajemmat kuin peruskirjoittajan eli minussa on myös pientä insinöörin vikaa itseoppineesti eli olen nörttityttö, graafinen suunnittelija ja visuaalisen viestinnän osaaja. Hallitsen taittamisen sekä kuvankäsittelyn, joten erilaisten painokelpoisten materiaalien tuottaminen onnistuu. Kiinnostus ja harrastuneisuus kaiken viestinnällisesti kauniin luomiseen on aina ollut lähellä sydäntäni.

Aloitan jokaisen sisällöntuottamisprojektini yrityksesi viestinnän alkukartoituksella. Viestintäkartoituksessa käyn yhdessä kanssasi läpi kaikki yrityksesi digitaalisen viestinnän tarpeet ja tutustun valmiisiin sisältöihin. Suunnittelen #-termisi. Laadin yhdessä kanssasi digitaalisen viestinnän tavoitteet yrityksellesi. Teen kaikkeni, että saat näkyvyyttä, nimeä ja nimenomaan sitä tärkeintä eli kauppaa. Jos tavoitteita ei saavuteta, saat rahasi takaisin. Hennaksi haluaa mahdollistaa yrityksesi toimintakyvyn toimivalla toimintaviestinnällä.

Jos haluat yrityksellesi digitaalista sisältöä verkkoon, näkyvyyttä netissä helposti ja tehokkaasti, luota Hennaksiin ja minuun. Tarjoan digitaalisen sisällöntuottajan ja copywriterin taitoni käyttöösi. Sen jälkeen stressi sisällöntuottamisesta siirtyy pois harteiltasi viemästä turhaan arvokasta työaikaasi. Voit keskittyä rauhassa asiakkaiden hankintaan ja kaupantekoon.

Henna Eklund | Sisällöntuottaja ja viestinnän ammattilainen (Oulu, Finland)

Hennaksi tuottaa luovaa ja osuvaa sisältöä jokaisen tarpeisiin. Ala kuin ala, ei ole ongelma. Hennaksi maailma kuulostaa vain hurjan mielenkiintoisemmalta.

Takaisin