Viestintäkonsultti

Lisätietoja

Kun opin lukemaan, aloin imeä kirjoja. Paikallisen kirjaston täti naurahti aina, kun näki minut muovikassini tai reppuni kanssa tulevan ovesta sisään. Kun olin lukenut, aloin kirjoittaa myös itse. Kirjoitin pieniä tarinoita, kirjoitin päiväkirjaa ja kokeilin kaikkea. Luin ja työstin, luin ja työstin. Sama on jatkunut aikuiseen elämääni. Siksi kai valitsin suomen kielen opinnot. Suomen kieli kiehtoi ja halusin oppia sen kunnolla, ymmärtää sen kiemuroita. Kun siihen yhdisti kirjallisuuden sekä opettajaopinnot, paketti oli valmis.

 

Kokeilin hetken lukiossa ja peruskoulussa opetusta, mutta lopulta ajauduin ammatilliseen maailmaan. Se maailma oli vieras, sen käyttämä kieli oli vierasta ja viestintäsäännöt olivat outoja. 10 vuotta tein sitä ja opin ammattilaiseksi. Huomasin, että opettajana ollessani olin enemmänkin konsultti, ohjaaja ja toimintaviestintään motivoija. Kerroin, miten he voisivat parantaa ja kehittää omaa viestintäänsä. En ollut kieliopin ja punakynän maisteri, vaan olin työelämän kielen asiantuntija ja ohjaaja – konsultti omalla tavallani. En toiminut viestinnän opettajana vain yhdellä sektorilla, vaan olin moniosaaja. Opetin viestintää niin liiketalouden ammattilaisille kuin rakennus- ja sähköpuolen tuleville taitajille.

 

Nyt tarjoan teille osaamistani – viestintäkonsulttitaitojani. Tulen mielelläni avuksenne ja ohjaajaksi, jos haluatte parantaa toimintaviestintää toimivammaksi niin yrityksenne sisällä kuin ulospäin sidosryhmillenne ja asiakkaillenne. Me kaikki opimme teoriat kouluissa, mutta käytäntö on aivan oma maailmansa.

 

Olemme usein sokeita omalle tekstillemme. Emme osaa ottaa huomioon vastaanottajaa tai sitten muunlaiset virheet syövät viestinnältämme sen merkitystä. Anna minun auttaa. Viestinnän ammattilaisena ja opettajana osaan auttaa Sinua ja yritystäsi konkreettisesti löytämään tavat tehdä toimintaviestintää.

 

Voin toimia konsulttina mm.:

  • Rekrytointiviestinnässä – Mitä asioita tulee ottaa huomioon?
  • Sidosryhmäviestinnässä – Miten asianmukainen tiedottaminen tehdään?
  • Sisäisessä viestinnässä – Miten esimiesviestintä hoidetaan oikein?
  • tai missä tahansa muussa arjen työelämäviestintään liittyvässä asiassa…

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

 

Takaisin