Hennaksi | Henna Eklund Miten voin palvella sinua? | Hennaksi | Henna Eklund

Miten voin palvella sinua? | Hennaksi Sisällöntuottaminen

Mitä palvelu sisältää?

 

viestinnän tekijä  |  viestinnän vahvistaja  | punakynäpaholainen


 

MITEN HENNAKSI VAHVISTAA VIESTINTÄÄSI?

 

Osaan viestiä palveluistasi monipuolisesti ja satasävytteisesti tarinallistaen olennaisen. Osaan kertoa kauniita sekä houkuttelevia tarinoita niin elementtirakentamisesta, hydrauliikasta, robotiikasta kuin laskentatoimesta sekä osaan tehdä insinöörikielestä ymmärrettävää. Saan jopa lakitekstin kuulostamaan herkulliselta. Kaikessa sisällöntuotannossa huomioin aina kohderyhmän. Hennaksi on digitaalisten sisältöjen rakentaja kaikkiin yrityksesi viestinnällisiin tarpeisiisi – yritysviestintä on päälajini.

 

Hennaksi kaikki kuulostaa mielenkiintoisemmalta

 

Kun tuotan Hennaksi sisältösi ja viestisi, teen taustatyöt ja tutkimuksen kunnolla, että saan kiinni yrityksesi ideasta. Näin voin suunnitella ja kehittää yritystoimintaa tukevaa sisältöä, testata sisältöjen toimivuutta oikeissa kohderyhmissäsi sekä lopuksi julkaista sisällöt lukijoiden ahmittavaksi. Mielestäni jokaisella viestinnällä on perussyklinsä – tutki-rakenna-julkaise-mittaa ja jälleen tutkitaan, taas rakennetaan, julkaistaan ja sitten mitataan.

 

Kaikissa yrityksesi viestintätarpeissa Hennaksi on tarvitsemasi digitaalisen sisällöntuotannon ammattilainen. Tulen avuksesi, kun sinulla on vaikeuksia pitää yrityksesi nettisivujasi hengissä tai markkinoida osaamistasi. Varmistan, että yrityksesi viestintä toimii, verkkosivuillasi on säännöllisesti uutta sisältöä ja elämää sosiaalisessa mediassa, myös loma-aikoina.

 

Yrityksen arjessa – niin ison kuin pienenkin – tulee eteen tilanteita, jolloin sisältöjä olisi pitänyt tehdä, mutta aikaa ei ole. Kun ideoita olisi miljoona, tulisi niillä olla suunnitelma sekä tekijänsä. Olit sitten yksityisyrittäjä tai pk-sektorin tekijä, anna minun tulla avuksesi. Oma ääni hukkuu helposti, ja siksi hennaksi tuo esiin sisällöissä persoonasi haluamallasi tavalla. Hennaksi maailma kuulostaa mielenkiintoiselta – tyytyväisyystakuulla.

 

Hennaksin mottona on tarjota auttava käsi kaikkeen yrityksen perustoiminnassa kaivattavaan viestintään – niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin. Kauttani saat myös erilaisia viestintä- ja somekoulutuksia (Facebook, Linkedin, Instagram, verkkosivut, bloggaus, kirjoittaminen), tukea, apua yrityksesi kaikkiin viestintätarpeisiin. Hennaksi tuottaa luovaa ja osuvaa sisältöä jokaisen tarpeisiin. Ala kuin ala, ei ole ongelma. Hennaksi maailma kuulostaa vain hurjan paljon mielenkiintoisemmalta.

 

Kysy lisää Hennalta!

 


Henna Eklund | Sisällöntuottaja ja viestinnän ammattilainen (Oulu, Finland)

 

OTA YHTEYTTÄ!
© 2019 Hennaksi | Henna Eklund All Rights Reserved. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja- ja rekisteriseloste + jotain evästeistä.