Hennaksi | Henna Eklund Verkkosivujen tekstit ja yritystarinat | Hennaksi | Henna Eklund

Jokaisella yrityksellä on oma tarinansa | Hennaksi Yritystarinat

Lisätietoja

 

yritystarinat  |  asiakastarinat  | verkkosivut kertovat yrityksestä


 

Miten yritystarina kerrotaan iskevästi, osuvasti ja koukuttavasti? Mitä yritystarinassa kuuluu olla? Onko se kuin romaani? Mikä on yritystarinan idea?

 

Kirjoitin yritystarinasta blogipostauksen, missä nostin esiin hyvän yritystarinan keskeisimmät elementit. Hyvän tekstin ja tarinan kautta tuotteesi, työsi ja ammattitaitosi välittyy asiakaskunnallesi parhaiten. Verkkosivujen tekstien avulla teet ammattitaitosi näkyväksi, esimerkit positiivisesti jaettavaksi ja saat asiakkaasi seuraamaan ja odottamaan sinulta lisää.

 

Hyvä yritystarina on tarkoitettu asiakkaille. Yritystarinasi tulee ymmärtää asiakaskuntasi tarpeet, sen tulisi sisältää henkilökohtaisia kokemuksia ja olla luotettava, samaistuttava. Kukaan meistä ei ole supermies tai -nainen ammatissaan, vaan olemme käyttäneet paljon verta ja hikeä ammattitaidon haalintaan kouluttautumalla ja opiskelemalla enemmän ja enemmän. Näytä nämä taidot asiakkaillesi verkkosivujen tekstien kautta, nosta taitosi esiin. Älä ole vain ammattitaitoinen, alansa paras ja nopein tai luotettava, kokenut ja laadukasta jälkeä tekevä yrittäjä. Nosta esille, että olet elantoa perheelleen hankkiva henkilö, jolle työ on ylpeyden aihe ja kuka tekee työtään sisäisellä palolla.

 

Olen tehnyt mm. seuraavat tarinat:

 

 


Hennan kanssa oli helppo työskennellä. Hän toimi itsenäisesti, mikä oli helpotus meille, koska meidän ei tarvinnut miettiä asiaa. Toimitimme alussa vain aineiston ja sitten oikoluimme valmiin tarinan. Tarina oli lämminhenkinen ja koskettava, aivan loistava.

– Ari Silvan, Laatukoru Oy –


 

Haluatko, että minä autan sinua kertomaan yrityksesi tarinan?

Kaipaatko apua asiakastarinan kirjoittamisessa?

Ota yhteyttä!

 

Takaisin
© 2019 Hennaksi | Henna Eklund All Rights Reserved. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja- ja rekisteriseloste + jotain evästeistä.