Asiakastarinat | SuperLED.fi

Kun etsimme tietoa yrityksestä, menemme usein paikkoihin, missä asiakkaat kertovat omalla suullaan kokemuksista tässä yrityksessä. Millaista palvelu on ollut? Millaisen ongelman kanssa he auttoivat? Mitkä olivat toimintatavat tilanteissa? Millaista viestintä on ollut esimerkiksi kaupanteon jälkeen? Asiakastarinalla on vaikutusta ostopäätökseen.

 

Olen tehnyt jo toista vuotta yhteistyötä kempeleläisen SuperLED.fi:n kanssa. Tuotan heille sisältöä moneen tarkoitukseen, ideoin ja kehitän sosiaalisen median sekä uutiskirjeiden sisältöjä sekä tietysti kuvitan sitä maailmaa. Viimeisin projektimme oli ”Ihania koteja”. SuperLEDin ehdottomasti eräs erikoisin ja mielenkiintoisin palvelu on valaistus- ja valaisinsuunnittelu. Omistaja halusi tuoda tämän esiin tarkemmin ja paremmin. SuperLED ei olisi vain verkkokauppa led-valaisimille, vaan täyden palvelun liike, joka osaisi neuvoa, minne valaisimet myös kannattaa sijoittaa ja millainen valaisin sopii mihinkin huoneeseen.

 

Asiakkaan kertomana paremmin esille

 

Ihania koteja -projekti toteutettiin niin, että otin siitä vetovastuun. Haastattelin sovitut asiakkaat, keräsin datan valaistuksesta ja kokemuksista ja lopuksi rakensin niistä tekstikokonaisuudet. SuperLED halusi, että asiakastarinat olisivat myös jaettavissa helposti. Sitä varten taitoin vielä erikseen heille pdf-muotoiset esitteet verkkoon sivujen yhteyteen. Kokonaisuudesta tuli hyvä ja olen siihen tyytyväinen. Alla olevien linkkien kautta pääset tutustumaan projektin hedelmiin paremmin.

 

Ihania koteja SuperLED.fi:n avulla:

 

 

Kaipaako yrityksesi asiakastarinoita? Haluatko nostaa tekemäsi työt esille paremmin sekä tuoda asiakkaiden ajatukset esiin konkreettisen työnäytteen kera? Minulla on hommaan valmis malli, jonka kanssa ei tuhlaannu aikaa. Ota yhteyttä ja keskustellaan!

 

Henna Eklund | Sisällöntuottaja ja viestinnän ammattilainen (Oulu, Finland)

Päivämäärä
Aihealue
Asiakastarinat
#
asiakastarinat, sisällöntuottaja, tekstinikkari