LinkedIn monipuoliseksi kanavaksi | Hennaksi

  • Työnhakuvideo Hennaksi
  • Työnhaku ja rekrytointi | Hennaksi

Nykyään LinkedIn on noussut vahvaan asemaan työnhaussa, rekrytoinnissa sekä myös oman osaamisen promoamisessa. Sanon aina kaikille asiakkailleni, että monipuolisuus on tulevaisuutta. Linkedin on osa tätä monipuolisuutta viestinnässä. Sen kautta on mahdollista tavoittaa asiakkaat, vakuuttaa asiakkaat osaamisesta, löytää mahdollisia yhteistyötahoja sekä tietysti myös seurata oman alan kehitystä. Profiilin tulee olla siis kunnossa ja lisäksi verkostoissa tulisi osata toimia. Minä autan Sinua siinä – Hennaksi.

 

Olen kirjoittanut useamman Linkedin-teemaisen blogikirjoituksen opastemielessä. Olen myös antanut koulutusta asiakkailleni LinkedInin käytöstä sekä kuinka heidän profiilinsa saadaan esiteltävän kuntoon. Mitä asioita pitää ottaa huomioon profiilia rakennettaessa? Toinen ihana asia LinkedInissä on verkostoitumisen mahdollisuus. LinkedInistä on mahdollista löytää erilaisia ryhmiä, verkostoja sekä tietysti on mahdollista seurata aiheita. Lisäksi aiheista voi keskustella ja toisten julkaisuja voi kommentoida haluamallaan tavalla. Se on toisaalta työelämän Facebook, mutta se pysyy aika hyvin asialistalla. Jos sinne kirjoittelee arkielämän asioita liikaa, ei työjuttuja, seuraajien mielenkiinto hiipuu. Samaa päivitystä ei missään nimessä kannata siis kirjoittaa kaikkiin sosiaalisen median kanaviin, vaan se tulisi rakentaa kohderyhmä ja kanava mielessä.

 

Kurkkaa blogikirjoitukseni. Saatat löytää kivoja vinkkejä:

 

Kurkkaa Linkedin-profiilini ja sieltä eräs hauska päivitykseni Linkedinin tavasta numerobrändätä. Uusilla liittyneillä ei tätä ongelmaa välttämättä ole, mutta vanhemmilla kyllä. Kannattaa siis seurata ohjeita ja yksilöidä oma linkkinsä.

 

Voin kouluttaa sinua, opastaa sinulle, miten rakennat hyvän Linkedin-profiilin. Voin tulla kouluttamaan koko yritystänne ja tehdään työpajana kuntoon Linkedin koko yrityksen henkilökunnalle. Kaipaatko apua? Ota yhteyttä!

 

Hennaksi sosiaalisessa mediassa

 

Henna Eklund | Sisällöntuottaja ja viestinnän ammattilainen (Oulu, Finland)

Aihealue
Rekrytointi, Työnhaku
#
Linkedin, rekrytointi, työnhaku, työnhakuilmoitus