Tutustu, mistä elementeistä syntyy digitaalisen viestinnän ...

Punakynäpaholainen

Punakynäpaholainen, digitaalisen viestinnän osaaja

Henna Eklund

Moniosaajat ovat tulevaisuutta. Olen punakynäpaholainen, sisällöntuottaja ja digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin tekijä. Minulla on graafista silmää sekä teknistä taitoa. Olen ”ikiharjoittelija” eli nälkäni oppia lisää markkinointiviestintää sekä digitaalista viestintää ei lopu koskaan. En suostu vain pintapuolisten asioiden hallintaan, koska teen enemmän. Haluan olla hyödyksi Sinulle mahdollisimman monin tavoin. Hoidetaan sisältösi kuntoon!
Hennaksi sinulla on käytössäsi …

…sisällöntuottaja ja tekstiammattilainen

Jokainen yritys kaipaa laadukkaat sisällöt, joissa yhdistyvät nykyaikaiset elementit eli teksti, kuva sekä videot kauniissa suhteessa. Olen sosiaalisen median viestien, verkkosisältöjen ja muiden työelämätekstien suunnittelija, kirjoittaja ja kuvaaja. Hyvin suunniteltu teksti tarinallistaa yrityksen palvelut asiakkaan suuhun sopivaksi, tarpeita kutitteleviksi ja mielikuvia herätteleviksi.
Suomen kieli on hallussa, joten olen sun…

… ikioma punakynäpaholainen

Mihin se äidinkielen opettaja pääsisi perustyöstään eli oikoluvusta ja rakenteiden korjauksesta. Kaipasit apua lyhyemmän tai isomman julkaisun kielen kanssa, saat minulta avun. Olen punakynäpaholainen, kustannustoimittaja ja oikolukija moneen tarpeeseen.
Tutustu töihini
En ole vain tekstin tekijä, vaan …

… myös kaiken kauniin graafisen luoja

Rakastan ja teen graafista suunnittelua (taitan esitteet, tiedotteet, lehtiset kuin kirjatkin + olen Adobe-lapsi). Kun yhdistät kuvat, videot ja tekstin sopivassa suhteessa, saat upeita lopputuloksia. Mielestäni nykyaikana moniosaajat ovat valttia ja rahalle saa helposti vastinetta. Olen pieni, ketterä ja kävelevä markkinointiviestinnän laatutoimisto.
Kiinnostus tietokoneisiin antaa …

… teknistä taitoa markkinoinnin oheen

Nykyaikana digitaalinen markkinointi kaipaa tuekseen myös teknistä osaamista. Onneksi hallussani on Googlen apuvälineet, Facebookin markkinointityökalut sekä SEO-oppi. Kukaan meistä ei halua välkytellä vain terassivaloaan, vaan valaista koko kadun. Saanko auttaa sinua siinä?
Ota yhteyttä!