Tutustu, mistä elementeistä syntyy digitaalisen viestinnän ...

Punakynäpaholainen

Punakynäpaholainen, digitaalisen viestinnän moniosaaja

Henna Eklund

Moniosaajat ovat tulevaisuutta. Olen punakynäpaholainen, sisällöntuottaja ja digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin tekijä. Minulla on graafista silmää sekä teknistä taitoa. Olen ”ikiharjoittelija” eli nälkäni oppia lisää markkinointiviestintää sekä digitaalista viestintää ei lopu koskaan. En suostu vain pintapuolisten asioiden hallintaan, koska teen enemmän.

 

Löydät minut Verkkoasemalta Oulusta.
Miksi yrityksellä on hyvä olla käytössä …

…sisällöntuottaja ja tekstiammattilainen?

Jokainen yritys kaipaa laadukkaat sisällöt, joissa yhdistyvät nykyaikaiset elementit eli teksti, kuva sekä videot kauniissa suhteessa. Sisällöntuottaja on sosiaalisen median viestien, verkkosisältöjen ja muiden työelämätekstien suunnittelija, kirjoittaja ja kuvaaja.

 

Hyvin suunniteltu teksti tarinallistaa yrityksen palvelut asiakkaan suuhun sopivaksi, tarpeita kutitteleviksi ja mielikuvia herätteleviksi.
Mikä tekee Henna Eklundista sun …

… ikioman punakynäpaholaisen?

Mihin se äidinkielen opettaja pääsisi perustyöstään eli oikoluvusta ja rakenteiden korjauksesta. Suomen kieli on hallussa monipuolisesti. Olen auttanut useita niin lyhyempien mainostekstien kuin isompien julkaisujen kielen kanssa. Olen punakynäpaholainen ja ylpeä siitä.
Blogista ymmärrät
En ole vain tekstien tekijä, vaan …

… myös kaiken kauniin graafisen luoja

Rakastan ja teen graafista suunnittelua (taitan esitteet, tiedotteet, lehtiset kuin kirjatkin + olen Adobe-lapsi). Kun yhdistät kuvat, videot ja tekstin sopivassa suhteessa, saat upeita lopputuloksia. Mielestäni nykyaikana moniosaajat ovat valttia, ja me tekijöinä annamme rahalle helposti vastinetta.

 

Nykyaikana digitaalinen markkinointi kaipaa tuekseen myös teknistä osaamista. Hallitsen Googlen työkalut, kuten Analyticsin ja Adsin, FB/IG:n, Linkedinin sekä Youtuben markkinointityökalut. Niitä mielelläni käytän asiakkaamme hyväksi.